Login Form

                                                                                                               Alergeny:

Pátek:         20.5.    Polévka hrachová s klobásou                                 1,3,4,6,7,9,10,11

                              Smažené rybí filé, brambor, tatarská omáčka

 

Pondělí:      23.5.    Polévka kapustová                                                       1,3,7,9,10,11

                              Vepřový plátek na pivě, rýže

                           

Úterý:          24.5.     Polévka dršťková                                                        1,3,7,9,10,11

                               Šišky s mákem a strouhankou

                            

Středa:        25.5.     Polévka francouzská                                              1,3,7,9,10,11,13

                                Vepřový guláš, houskový knedlík, cibule

 

Čtvrtek:        26.5.     Polévka slepičí s nudlemi                                               1,3,7,9,13

                                Pečená krkovice, červené zelí, bramborový knedlík

 

 Pátek:         27.5.     Polévka fazolová s klobásou                                    1,3,6,7,9,10,11

                                Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka

                            

 

 

 

 

 

 

  Seznam ALERGENŮ

  1. OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK  pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jeho hybridní       odrůdy a výrobky z nich

  2. KORÝŠI  a výrobky z nich

  3. VEJCE  a výrobky z nich

  4. RYBY a výrobky z nich

  5. PODZEMNICE OLEJNÁ(ARAŠÍDY)  a výrobky z nich

  6. SOJOVÉ BOBY(SOJA)  a výrobky z nich

  7. MLÉKO a výrobky z nich

  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY  mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu ořechy, pekan. ořechy,  para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

  9. CELER  a výrobky z něj

10. HOŘČICE a výrobky z ní

11. SEZAMOVÁ SEMENA(SEZAM)  a výrobky z nich

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. VLČÍ BOB(LUPINA)  a výrobky z něj

14. MĚKKÝŠI  a výrobky z nich