ALERGENY:
Pátek: 15.11. Polévka slepičí s nudlemi 1,3,7,9
Vepřová masová směs, bramboráčky
Pondělí: 18.11. Polévka celerová 1,6,7,9
Kuřecí maso, šípková omáčka, rýže
Úterý: 19.11. Polévka cibulačka s klobásou 1,6,7,9
Přírodní vepřový řízek, dušená kapusta, brambor
Středa: 20.11. Polévka hovězí s játrovou rýží 1,3,7,9
Plněné knedlíky se zelím
Čtvrtek: 21.11. Polévka hovězí s těstovinou 1,3,7,9
Vepřový guláš s křenem, houskový knedlík
Pátek: 22.11. Polévka hrachová s krutóny 1,3,6,7,9
Masové čebabčiči, brambor, tatarská omáčka, jarní cibulka
SEZNAM ALERGENŮ
1. OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jeho hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ(ARAŠÍDY) a výrobky z nich
6. SOJOVÉ BOBY(SOJA) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z nich
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu ořechy, pekan. ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA(SEZAM) a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. VLČÍ BOB(LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich