ALERGENY:
Pátek: 7.2. Polévka fazolová se zeleninou 1,3,6,7,9
Pečené kuřecí stehno, brambor, zeleninový salát s ovocem
Pondělí: 10.2. Polévka květáková 1,3,7,9
Námořnické maso, rýže
Úterý: 11.2. Polévka hovězí s těstovinou 1,3,6,7,9
Medailonky z vepřové panenky, volské oko, opečený brambor,
hanácký salát
Středa: 12.2. Polévka gulášová 1,3,6,7,9
Dukátové buchtičky se šodó
Čtvrtek: 13.2. Polévka uzená se smaženým hráškem 1,3,6,7,9
Uzené maso, halušky se zelím
Pátek: 14.2. Polévka rajská s tarhoňou 1,3,7,9
Přírodní řízek na pivě, houskový knedlík
SEZNAM ALERGENŮ
1. OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jeho hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ(ARAŠÍDY) a výrobky z nich
6. SOJOVÉ BOBY(SOJA) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z nich
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu ořechy, pekan. ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA(SEZAM) a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. VLČÍ BOB(LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich