ALERGENY:
Pátek: 19.4. Polévka rajská s tarhoňou 1,3,7,9,10,11
Vepřový plátek se zeleninou, brambor
Pondělí: 22.4. Polévka cibulačka 1,3,6,7,9,10,11
Kuřecí maso na kari, rýže
Úterý: 23.4. Polévka slepičí s nudlemi 1,3,4,7,9
Smažené rybí filé, brambor, tatarská omáčka
Středa: 24.4. Polévka gulášová s klobásou 1,3,6,7,9,10,11
Domácí kynuté buchty s tvarohem a džemem
Čtvrtek: 25.4. Polévka hovězí s těstovinou 1,3,7,9,10,11
Tyrolská vepřová játra, houskový knedlík
Pátek: 26.4. Polévka brokolicová 1,7,9,10,11
Vepřové maso, dušená mrkev, brambor
SEZNAM ALERGENŮ
1. OBILNINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, oves, špalda, kamut nebo jeho hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. KORÝŠI a výrobky z nich
3. VEJCE a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. PODZEMNICE OLEJNÁ(ARAŠÍDY) a výrobky z nich
6. SOJOVÉ BOBY(SOJA) a výrobky z nich
7. MLÉKO a výrobky z nich
8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lísk. ořechy, vlaš. ořechy, kešu ořechy, pekan. ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. CELER a výrobky z něj
10. HOŘČICE a výrobky z ní
11. SEZAMOVÁ SEMENA(SEZAM) a výrobky z nich
12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13. VLČÍ BOB(LUPINA) a výrobky z něj
14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich