Přihlašovací formulář

     

 

 

 Pátek:  22.3. Polévka frankfurtská s klobásou

                      Zapečené těstoviny s uzeným masem, zeleninový salát

                         

 

 

  Pondělí:25.3. Polévka hrstková

                       Vepřové rizoto se zeleninou a sýrem, okurka

 

  Úterý:  26.3. Polévka česneková s bramborem

                       Pašerácký řízek, brambor, zeleninový salát

 

  Středa:27.3. Polévka gulášová s bramborem a klobásou

                     Rýžový nákyp s ovocem

 

  Čtvrtek:28.3. Polévka s krupicí a vejci

                      Vepřová pečeně, bramborový knedlík, zelí

 

  Pátek:  29.3. Polévka špenátová

                      Masové čevabčiči, brambor, červ. cibule, hořčice